Aybastı Devlet Hastanesinde Gebe Okulu açıldı
05 Nisan 2024

Aybastı Devlet Hastanesinde Gebe Okulu açıldı. Burada amaç anne adaylarımızı en güzel ve mutlu bir şekilde doğuma hazırlamak, anne adaylarına hamilelik ve doğum sürecinde yardımcı olmak ve bilmedikleri konularda kafalarına takılan sorulara cevap bulabilecekleri eğitim ortamını oluşturmaktır. Gebeliğin oluşumu ,gebelikte oluşabilecek sorunlar, doğum yöntemleri ve normal doğumun önemi hakkında anne adaylarımızı bilinçlendireceğiz. Ayrıca doğum öncesi ve doğum sonrası beslenme , bebek bakımı ve beslenmesi, anne sütünün önemi ,lohusalık süreci vb. konuların da yine eğitim süresince üzerinde duracağız. Gebe okulunun amacı hamilelik ve doğum sürecinde annenin; doğum sonrasında ise bebeğin ve yine annenin huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir dönem geçirmelerini sağlamaktır. Eğitim sonrası katılımcılara Aybastı Devlet Hastanesi olarak katılım sertifikası verilecektir. Bu okulunun açılmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz .

Gebe Okulumuz 1.katta Doğum salonunun yanında bulunmaktadır. Gebe Okulunda eğitimler 3 seans şeklinde konu anlatımlı, uygulama ve egzersiz olarak gerçekleştirilmektedir. Eğitimlerimize eşinizle veya bir yakınınızla katılabilirsiniz. Eğitimlerimiz hafta içi her gün ve ücretsiz verilmektedir.

SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR GEBELİK VE DOĞUM HİKAYESİ İÇİN YANINIZDAYIZ.

• gebe okulu